• Hívjon most:
 • +36-70-355-25-05
 • Email:
 • info@czimmergarden.hu

Bemutatkozás

Minőség és esztétika

Bemutatkozás

Célunk az Ember és a természet közötti összhang megteremtése ebben a rohanó világban. Egy maroknyi zöld terület kialakításával tesszük kertünket életünk és hétköznapjaink üde szigetévé. Képzett szakembereink segítenek az Önök által megálmodott kert megtervezésében, majd a szakszerű kertépítésben. Köszönjük érdeklődését, reméljük Önt is mielőbb leendő ügyfeleink között tudhatjuk!

TAPASZTALAT

10 éve dolgozunk növényekkel, tervezünk, építünk és ápolunk kerteket.

MEGBÍZHATÓSÁG

Megrendelőink kertjét és saját vállalkozásunkat is hosszú távra tervezzük és építjük.

MINŐSÉG

A kertek tervezésénél és kivitelezésénél a már elvégzett munkáink száma helyett, azok minőségére vagyunk kimondottan büszkék.

PLUSZ GARANCIA

A garanciára nagy hangsúlyt fektetünk, éppen ezért növényeinkre maximális garanciát vállalunk.

Szakértelem és ügyfélbarát hozzáállás

Miért minket válasszon?

Online vásárlás

Webshopunkon keresztül megvásárolhatja minőségi, saját nevelésű ciprusfajtáinkat és más növényeinket is gyorsan, kényelmesen. Keressen minket bizalommal, ha tanácsra van szüksége! Szívesen küldünk képet a kiválasztott növényről, így pontosan tudja, mire számíthat.

Megbízható minőség

Legtöbb növényünket hazai arborétumokból származó magokból, természetes úton szaporítjuk, így egészséges, időjárásnak, betegségnek és kártevőknek ellenálló növényekhez juthat hazai forrásból.

Folyamatos kedvezmények

Vásárlóinkat kedvező árakkal és állandó kedvezményekkel várjuk, így piaci ár alatt rendezheti be kertjét növényeinkkel.

A Czimmer Garden minőség a garancia

Célunk az Ember és a természet közötti összhang megteremtése ebben a rohanó világban. Egy maroknyi zöld terület kialakításával tesszük kertünket életünk és hétköznapjaink üde szigetévé. Képzett szakembereink segítenek az Önök által megálmodott kert megtervezésében, a megfelelő növények kiválasztásában, majd a szakszerű kertépítésben. Köszönjük érdeklődését, reméljük Önt is mielőbb leendő ügyfeleink között tudhatjuk!

Miért Arizóniai Ciprus?

 • Fagytűrő
 • Télálló
 • Mésztűrő
 • Szinte bármilyen talajon megél
 • Szárazságtűrő
 • Gyorsan növő
 • Betegségektől mentes
 • Legellenállóbb növények egyike
 • Nyírható
 • Magyar
 • Balaton felvidéki
IMG_4254

Arizóniai ciprus

Az USA délnyugati részéről származik. Kedvező körülmények között a 20-30 méter magasságot is eléri, de többnyire csak 12–15 m-esre nő. Koronája szélesebb kúp alakú. Ha szabadon áll, időseb korában is a tövétől ágas (nem kopaszodik fel). Vörösbarna kérge hosszanti csíkokban leválik. Hajtásai eleinte felfelé törnek, majd vízszintesen szétterülnek. A kékeszöld vagy ezüstösen hamvas pikkelylevelek párosan átellenesen állnak. Dió méretű, gömb alakú tobozai fiatalon zöldek, éretten zöldesbarnák. Miután beértek, a száraz pikkelylevelek felnyílnak. Gyorsan növő örökzöld. A nyírást jól bírja, szép sövénnyé nevelhető. Kedvező tulajdonságai és látványos megjelenése okán ismert dísznövény, főleg a szubmediterrán területeken.

Olasz (európai) ciprus

A jellegzetesen mediterrán növényt dísznövényként termesztik, vagy szélfogó sövényként ültetik. A szürkésvörös kérgű fának kis, párosan átellenesen álló, háromszög alakú pikkelylevelei 4 sorban, tetőcserépszerűen egymásra borulnak, és az egész ágat beborítják. A leveleken nincs fehér rajzolat; illatuk gyantás, édes (Johnson, 2004). A termős virágzatokból fejlődnek éretten fényes aranybarna, dió méretű tobozai. A horgas csúcsú tobozpikkelyek eleinte húsosak, dereszöldek, majd megfásodnak. Eredeti termőhelyein széles koronájú és oszlopos változatai is nőnek, a kertészetek főleg ez utóbbiakat kínálják.

Szívesen válaszolunk Önnek

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése van ciprusfáinkkal kapcsolatban? Bővebb tájékoztatást szeretne kapni? Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel válaszolnak érdeklődésére.

  Hívjon minket most, szívesen válaszolunk kérdésére!